srijeda, 23. studenoga 2016.

NOGOMETAŠ

Slikovni rezultat za camp nou
Slikovni rezultat za modric
Kad odrastem želio bih postati nogometaš. Nogometaš bih želio postati zato što se nogometom bavim od malih nogu i privukao me. Za mene nogomet nije samo obična igra već nešto više. Još bih se nogometom bavio zato što je to kao prvo zdravo, a kao drugo dobivaš dobru plaću. Nemam baš određeni uzor ali želio bih postati kao npr. Messi, Neymar, Modrić. Želio bih postati kao oni jer mislim da su među 5 najboljih igrača svijeta. Neznam za kojeg bih se odlučio između njih jer svo troje imaju dobru tehniku, brzinu i mnoge druge stvari koje su bitne u nogometu. Mislim da mi je čak Modrić najdraži prvenstveno zato što je iz Hrvatske, a i zato što je proglašen najboljim veznjakom svijeta. Klub u kojem bih najradije igrao ako ću uspjeti u nogometu(a nadam se da hoću) zove se Barcelona. Također bih volio igrati za reprezentaciju. Nadam se da ću postati slavni nogometaš.


petak, 18. studenoga 2016.

MAGGIE SMITH

Slikovni rezultat za maggie SmithMaggie Smith je poznata Engleska glumica. Rodila se 28. prosinca. 1934. Glumila je u filmovima: The Lady in the Van, Marigold Hotel, Harry Potter i Kamen mudraca... Rođena u mjestu Ilford. Uloga po kojoj ju pamte je Minerva McGonagall. Još ju smatraju jednom od najboljih glumica koja se ikad pojavila na filmu i u kazalištu. Udavala se 2 puta.

srijeda, 16. studenoga 2016.

MOJI HOBIJI

Slikovni rezultat za nogomet wiki
Ja imam više hobija. Neki od njih su: nogomet, vožnja biciklom, sviranje... Tim hobijima se bavim jer mislim da bez njih nebi mogao.  Nogometom i vožnjom bicikla se bavim zbog toga što je to jako zdravo. Od  hobija koje sam nabrojao najdraži mi je nogomet. Najdraži mi je zato što se njime najduže bavim. Nogometom se bavim jer je to dobro za zdravlje kao što sam već spomenuo i zato jer me nešto ispunjuje kad ga igram pogotovo kad pobjedimo u utakmici . Nogomet ne igram samo u svom klubu nego kad god stignem. U školi, kod kuće, kod prijatelja, zapravo svugdje. Također se volim voziti biciklom. Ponekad se vozim sam ali mi je puno draže sa prijateljima. Evo ovo je bilo ukratko  o mojim hobijima. Preporučam svima koji se ne bave nikakvim hobijem da se počnu baviti jer je to zdravo, stekneš nova iskustva, prijatelje i brojne druge stvari